Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 62 gevonden artikelen
 
 
  In vitro evaluation by PCA and AHP of potential antidiabetic properties of lactic acid bacteria isolated from traditional fermented food
 
 
Titel: In vitro evaluation by PCA and AHP of potential antidiabetic properties of lactic acid bacteria isolated from traditional fermented food
Auteur: Cai, Ting
Wu, Haizhen
Qin, Jialiang
Qiao, Jinnan
Yang, Yuanxin
Wu, Yong
Qiao, Dairong
Xu, Hui
Cao, Yi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland