Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Capsaicinoids reduce the viability of a norovirus surrogate during kimchi fermentation
 
 
Titel: Capsaicinoids reduce the viability of a norovirus surrogate during kimchi fermentation
Auteur: Lee, Hee-Min
Kim, Su-Ji
Lee, Jae Yong
Park, Boyeon
Yang, Ji-Su
Ha, Sang-Do
Choi, Changsun
Ha, Ji-Hyoung
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 115 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland