Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and physico-chemical properties of wholegrain wheat bread prepared with selected food by-products
 
 
Titel: Sensory and physico-chemical properties of wholegrain wheat bread prepared with selected food by-products
Auteur: Torbica, Aleksandra
Škrobot, Dubravka
Janić Hajnal, Elizabet
Belović, Miona
Zhang, Na
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland