Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley
 
 
Titel: Antioxidant properties and heat damage of water biscuits enriched with sprouted wheat and barley
Auteur: Hidalgo, Alyssa
Tumbas Šaponjac, Vesna
Ćetković, Gordana
Šeregelj, Vanja
Čanadanović-Brunet, Jasna
Chiosa, Doina
Brandolini, Andrea
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland