Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Production and characterization of functional flavored milk and flavored fermented milk using microencapsulated canthaxanthin
 
 
Titel: Production and characterization of functional flavored milk and flavored fermented milk using microencapsulated canthaxanthin
Auteur: Arab, Masoumeh
Razavi, Seyed Hadi
Hosseini, Seyede Marzieh
Nayebzadeh, Kooshan
Meybodi, Neda Mollakhalili
Khanniri, Elham
Mardi, Parham
Mortazavian, Amir Mohammad
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland