Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Pasta fortification with olive pomace: Effects on the technological characteristics and nutritional properties
 
 
Titel: Pasta fortification with olive pomace: Effects on the technological characteristics and nutritional properties
Auteur: Simonato, Barbara
Trevisan, Sara
Tolve, Roberta
Favati, Fabio
Pasini, Gabriella
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland