Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Effects of temperature on microbial succession and quality of sour meat during fermentation
 
 
Titel: Effects of temperature on microbial succession and quality of sour meat during fermentation
Auteur: Lv, Jing
Li, Caichan
Li, Shengjie
Liang, Huipeng
Ji, Chaofan
Zhu, Beiwei
Lin, Xinping
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland