Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 56 gevonden artikelen
 
 
  Chemometric characterization of 30 commercial thermal and cold processed juices using UPLC-QTOF-HR-MS fingerprints
 
 
Titel: Chemometric characterization of 30 commercial thermal and cold processed juices using UPLC-QTOF-HR-MS fingerprints
Auteur: Wang, Junyi
Jayaprakasha, G.K.
Patil, Bhimanagouda S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 114 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 56 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland