Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions
 
 
Titel: The impact of extrusion parameters on physicochemical, nutritional and sensorial properties of expanded snacks from pea and oat fractions
Auteur: Saldanha do Carmo, Cátia
Varela, Paula
Poudroux, Claire
Dessev, Tzvetelin
Myhrer, Kristin
Rieder, Anne
Zobel, Hanne
Sahlstrøm, Stefan
Knutsen, Svein Halvor
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland