Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes of filling creams after in vitro digestion. Application of hydrocolloid based emulsions as fat source
 
 
Titel: Structural changes of filling creams after in vitro digestion. Application of hydrocolloid based emulsions as fat source
Auteur: Espert, M.
Borreani, J.
Hernando, I.
Quiles, A.
Sanz, T.
Salvador, A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland