Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Starches from different sources hydrolysis using a new thermo-tolerant amylase complex produced by Bacillus subtilis T41a: Characterization and efficiency evaluation
 
 
Titel: Starches from different sources hydrolysis using a new thermo-tolerant amylase complex produced by Bacillus subtilis T41a: Characterization and efficiency evaluation
Auteur: Tavallaie, Saideh
Khomeiri, Morteza
Mousivand, Maryam
Maghsoudlou, Yahya
Hashemi, Maryam
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland