Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of flavor change in the industrial production of fungal fermentation based mussel (Mytilus edulis) cooking liquor using a laser irradiation desorption based GC/MS method
 
 
Titel: Analysis of flavor change in the industrial production of fungal fermentation based mussel (Mytilus edulis) cooking liquor using a laser irradiation desorption based GC/MS method
Auteur: Song, Gongshuai
Zhang, Mengna
Zhou, Xiaomin
Ma, Yongjun
Shen, Qing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland