Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 28 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Food component influence on water activity of low-moisture powders at elevated temperatures in connection with pathogen control
 
 
Titel: Food component influence on water activity of low-moisture powders at elevated temperatures in connection with pathogen control
Auteur: Jin, Yuqiao
Tang, Juming
Sablani, Shyam S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 28 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland