Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Caesalpinia sappan L. extract on the color stability, antioxidant and antimicrobial activity in cooked pork sausages during cold storage
 
 
Titel: Effects of Caesalpinia sappan L. extract on the color stability, antioxidant and antimicrobial activity in cooked pork sausages during cold storage
Auteur: Yim, Dong-Gyun
Seo, Jin-Kyu
Yum, Hyeon-Woong
Zahid, Md Ashrafuzzaman
Park, Jun-Young
Parvin, Rashida
Go, Jonghyun
Jin, Sang-Keun
Koo, Ok-Kyung
Yang, Han-Sul
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland