Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of volatile compounds in three commercial Chinese vinegars by SPME-GC-MS and GC-O
 
 
Titel: Characterization of volatile compounds in three commercial Chinese vinegars by SPME-GC-MS and GC-O
Auteur: Al-Dalali, Sam
Zheng, Fuping
Li, Hehe
Huang, Mingquan
Chen, Feng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland