Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Catechin-iron as a new inhibitor to control advanced glycation end-products formation during vinegar storage
 
 
Titel: Catechin-iron as a new inhibitor to control advanced glycation end-products formation during vinegar storage
Auteur: Wu, Qian
Luo, Qing
Xiao, Jinsong
Tang, Shimiao
Chen, Yuanyuan
Shen, Yang
Xu, Ning
Zhou, Mengzhou
Hu, Yong
Wang, Chao
Feng, Nianjie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 112 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland