Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Application of a pressure-transform tumbling assisted curing technique for improving the tenderness of restructured pork chops
 
 
Titel: Application of a pressure-transform tumbling assisted curing technique for improving the tenderness of restructured pork chops
Auteur: Zhu, ChaoZhi
Yin, Feng
Tian, Wei
Zhu, YaoDi
Zhao, LiJun
Zhao, GaiMing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 125-132
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland