Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Carbon dots from roasted mackerel (scomberomorus niphonius) for free radical scavenging
 
 
Titel: Carbon dots from roasted mackerel (scomberomorus niphonius) for free radical scavenging
Auteur: Li, Jiaqi
Cao, Lin
Li, Dongmei
Yu, Chenxu
Tan, Mingqian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 588-593
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland