Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 105 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Statistical modeling of the inactivation of spoilage microorganisms during ohmic heating of sour orange juice
 
 
Titel: Statistical modeling of the inactivation of spoilage microorganisms during ohmic heating of sour orange juice
Auteur: Hashemi, Seyed Mohammad Bagher
Mahmoudi, Mohammad Reza
Roohi, Reza
Torres, Isabel
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 821-828
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 105 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland