Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Addition of anionic polysaccharides to improve the stability of rice bran protein hydrolysate-stabilized emulsions
 
 
Titel: Addition of anionic polysaccharides to improve the stability of rice bran protein hydrolysate-stabilized emulsions
Auteur: Zang, Xiaodan
Wang, Junwen
Yu, Guoping
Cheng, Jianjun
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 111 () nr. C pagina's 573-581
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 115 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland