Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 49 gevonden artikelen
 
 
  A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure
 
 
Titel: A microbiological, physicochemical, and texture study during storage of yoghurt produced under isostatic pressure
Auteur: Vieira, Patrícia
Pinto, Carlos A.
Lopes-da-Silva, José A.
Remize, Fabienne
Barba, Francisco J.
Marszałek, Krystian
Delgadillo, Ivonne
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 152-157
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland