Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
 
  IR spectroscopy and chemometrics for physical property prediction of structured lipids produced by interesterification of beef tallow
 
 
Titel: IR spectroscopy and chemometrics for physical property prediction of structured lipids produced by interesterification of beef tallow
Auteur: Aktas, A. Burcu
Alamprese, Cristina
Fessas, Dimitrios
Ozen, Banu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 110 (2019) nr. C pagina's 25-31
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland