Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Bee bread as a functional product: Chemical composition and bioactive properties
 
 
Titel: Bee bread as a functional product: Chemical composition and bioactive properties
Auteur: Bakour, Meryem
Fernandes, Ângela
Barros, Lillian
Sokovic, Marina
Ferreira, Isabel C.F.R.
Badiaa lyoussi,
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 276-282
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland