Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Reduced-fat biscuits: Interplay among structure, nutritional properties and sensory acceptability
 
 
Titel: Reduced-fat biscuits: Interplay among structure, nutritional properties and sensory acceptability
Auteur: Moriano, Maria Eletta
Cappa, Carola
Casiraghi, Maria Cristina
Ciappellano, Salvatore
Romano, Annalisa
Torri, Luisa
Alamprese, Cristina
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 467-474
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland