Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Purification and characterization of thermostable l-asparaginase from Bacillus amyloliquefaciens MKSE in Korean soybean paste
 
 
Titel: Purification and characterization of thermostable l-asparaginase from Bacillus amyloliquefaciens MKSE in Korean soybean paste
Auteur: Yim, Sangeun
Kim, Misook
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 415-421
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland