Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Flavor modification of dry red wine from Chinese spine grape by mixed fermentation with Pichia fermentans and S. cerevisiae
 
 
Titel: Flavor modification of dry red wine from Chinese spine grape by mixed fermentation with Pichia fermentans and S. cerevisiae
Auteur: Kong, Cai-Lin
Li, Ai-Hua
Su, Jun
Wang, Xing-Chen
Chen, Chao-Qi
Tao, Yong-Sheng
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 83-92
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland