Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of replacing pork backfat with Echium oil on technological and sensory characteristics of bologna sausages with reduced sodium content
 
 
Titel: Effect of replacing pork backfat with Echium oil on technological and sensory characteristics of bologna sausages with reduced sodium content
Auteur: Pires, Manoela Alves
Santos, Isabela Rodrigues dos
Barros, Julliane Carvalho
Trindade, Marco Antonio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 47-54
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland