Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Effect of oil phase properties on peptide release from water-in-oil-in-water emulsions in gastrointestinal conditions
 
 
Titel: Effect of oil phase properties on peptide release from water-in-oil-in-water emulsions in gastrointestinal conditions
Auteur: Giroux, Hélène J.
Shea, Rachel
Sabik, Hassan
Fustier, Patrick
Robitaille, Gilles
Britten, Michel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 429-435
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland