Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Compositional and processing effects in promoting the bioaccessibility of iron and zinc of ready to cook high protein kheer mix
 
 
Titel: Compositional and processing effects in promoting the bioaccessibility of iron and zinc of ready to cook high protein kheer mix
Auteur: Panda, Swarna Latha
Jaiswal, Aishwarya
Lakshmi A, Jyothi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 109 (2019) nr. C pagina's 186-193
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland