Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Qualitative improvement of camel milk date yoghurt by addition of biosynthesized xanthan from orange waste
 
 
Titel: Qualitative improvement of camel milk date yoghurt by addition of biosynthesized xanthan from orange waste
Auteur: Mohsin, Ali
Ni, Hui
Luo, Yanxia
Wei, Yanlong
Tian, Xiwei
Guan, Wenyan
Ali, Muhammad
Khan, Imran Mahmood
Niazi, Sobia
Rehman, Salim-ur
Zhuang, Yingping
Guo, Meijin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 61-68
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland