Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 60 gevonden artikelen
 
 
  New alternative to reduce sodium chloride in meat products: Sensory and microbiological evaluation
 
 
Titel: New alternative to reduce sodium chloride in meat products: Sensory and microbiological evaluation
Auteur: Raybaudi-Massilia, R.
Mosqueda-Melgar, J.
Rosales-Oballos, Y.
Citti de Petricone, R.
Frágenas, N.N.
Zambrano-Durán, A.
Sayago, K.
Lara, M.
Urbina, G.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 108 () nr. C pagina's 253-260
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland