Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Stability and characterization of O/W free phytosterols nanoemulsions formulated with an enzymatically modified emulsifier
 
 
Titel: Stability and characterization of O/W free phytosterols nanoemulsions formulated with an enzymatically modified emulsifier
Auteur: Acevedo-Estupiñan, María Victoria
Gutierrez-Lopez, Gustavo F.
Cano-Sarmiento, Cynthia
Parra-Escudero, Carlos Omar
Rodriguez-Estrada, María T.
Garcia-Varela, Rebeca
García, Hugo Sergio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 107 (2019) nr. C pagina's 151-157
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland