Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Probiotic dynamics during the fermentation of milk supplemented with seaweed extracts: The effect of milk constituents
 
 
Titel: Probiotic dynamics during the fermentation of milk supplemented with seaweed extracts: The effect of milk constituents
Auteur: del Olmo, Ana
Picon, Antonia
Nuñez, Manuel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 107 (2019) nr. C pagina's 249-255
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland