Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
 
  Influence of alkaline salt cooking on solubilisation of phenolic compounds of bambara groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc.) in relation to cooking time reduction
 
 
Titel: Influence of alkaline salt cooking on solubilisation of phenolic compounds of bambara groundnut (Vigna subterranea (L.) Verdc.) in relation to cooking time reduction
Auteur: Mubaiwa, Juliet
Fogliano, Vincenzo
Chidewe, Cathrine
Linnemann, Anita R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 107 (2019) nr. C pagina's 49-55
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 45 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland