Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Effect of baking temperatures on the proximate composition, amino acids and protein quality of de-oiled bottle gourd (Lagenaria siceraria) seed cake fortified biscuit
 
 
Titel: Effect of baking temperatures on the proximate composition, amino acids and protein quality of de-oiled bottle gourd (Lagenaria siceraria) seed cake fortified biscuit
Auteur: Patel, Avinash Singh
Kar, Abhijit
Pradhan, Rama Chandra
Mohapatra, Debabandya
Nayak, Balunkeswar
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 106 (2019) nr. C pagina's 247-253
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland