Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Changes in volatile and non-volatile compounds of model kimchi through fermentation by lactic acid bacteria
 
 
Titel: Changes in volatile and non-volatile compounds of model kimchi through fermentation by lactic acid bacteria
Auteur: Choi, Yun-Jeong
Yong, Sojin
Lee, Min Jung
Park, Sung Jin
Yun, Ye-Rang
Park, Sung-Hee
Lee, Mi-Ai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 105 (2019) nr. C pagina's 118-126
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland