Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
 
  Flavour profiles of functional reduced-fat cream cheese: Effects of β-glucan, phytosterols, and probiotic L. rhamnosus
 
 
Titel: Flavour profiles of functional reduced-fat cream cheese: Effects of β-glucan, phytosterols, and probiotic L. rhamnosus
Auteur: Ningtyas, Dian Widya
Bhandari, Bhesh
Bansal, Nidhi
Prakash, Sangeeta
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 105 (2019) nr. C pagina's 16-22
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 53 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland