Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Quality and microbial stability of part-baked ‘Barbari bread’ during freezing storage
 
 
Titel: Quality and microbial stability of part-baked ‘Barbari bread’ during freezing storage
Auteur: Vasafi, Pegah Sadeghi
Hamdami, Nasser
Keramat, Javad
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 104 (2019) nr. C pagina's 173-179
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland