Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of soymilk fermentation with kefir and the addition of inulin: Physicochemical, sensory and technological characteristics
 
 
Titel: Optimization of soymilk fermentation with kefir and the addition of inulin: Physicochemical, sensory and technological characteristics
Auteur: Santos, Daiane Costa dos
Oliveira Filho, Josemar Gonçalves de
Santana, Ana Claudia Araújo
Freitas, Bheatriz Silva Morais de
Silva, Fabiano Guimarães
Takeuchi, Katiuchia Pereira
Egea, Mariana Buranelo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 104 (2019) nr. C pagina's 30-37
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland