Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) seed fat and anti-nutrient content of the seed during the fruit fermentation: Effect of turning intervals
 
 
Titel: Characterization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) seed fat and anti-nutrient content of the seed during the fruit fermentation: Effect of turning intervals
Auteur: Chai, Kong Fei
Adzahan, Noranizan Mohd
Karim, Roselina
Rukayadi, Yaya
Ghazali, Hasanah Mohd
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 199-204
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland