Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Hydrogels based on gelatin: Effect of lactic and acetic acids on microstructural modifications, water absorption mechanisms and antibacterial activity
 
 
Titel: Hydrogels based on gelatin: Effect of lactic and acetic acids on microstructural modifications, water absorption mechanisms and antibacterial activity
Auteur: Moreira, Thaysa Fernandes Moya
de Oliveira, Anielle
da Silva, Tamires Barlati Vieira
Dos Santos, Adriele Rodrigues
Gonçalves, Odinei Hess
Gonzalez, Regiane da Silva
Droval, Adriana Aparecida
Leimann, Fernanda Vitória
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 103 () nr. C pagina's 69-77
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland