Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Sensory acceptability, quality and purchase intent of potato chips with reduced salt (NaCl) concentrations
 
 
Titel: Sensory acceptability, quality and purchase intent of potato chips with reduced salt (NaCl) concentrations
Auteur: Torrico, Damir Dennis
Nguyen, Phuong-Thanh
Li, Tianyu
Mena, Behannis
Gonzalez Viejo, Claudia
Fuentes, Sigfredo
Dunshea, Frank R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. C pagina's 347-355
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland