Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of structural, textural, and gelation properties of myofibrillar protein of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) modified by stunning and oxidative stress
 
 
Titel: Assessment of structural, textural, and gelation properties of myofibrillar protein of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) modified by stunning and oxidative stress
Auteur: Zhang, Longteng
Gui, Ping
Zhang, Yuqi
Lin, Jun
Li, Qian
Hong, Hui
Luo, Yongkang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. C pagina's 142-149
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland