Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Application of Lactobacillus paracasei LPC02 and lactulose as a potential symbiotic system in the manufacture of dry-fermented sausage
 
 
Titel: Application of Lactobacillus paracasei LPC02 and lactulose as a potential symbiotic system in the manufacture of dry-fermented sausage
Auteur: Coelho, Samira Reis
Lima, Ítalo Abreu
Martins, Maurilio Lopes
Benevenuto Júnior, Augusto Aloísio
Torres Filho, Robledo de Almeida
Ramos, Alcinéia de Lemos Souza
Ramos, Eduardo Mendes
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. C pagina's 254-259
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland