Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 57 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fat replacement by chitosan and golden flaxseed flour (wholemeal and defatted) on the quality of hamburgers
 
 
Titel: Effect of fat replacement by chitosan and golden flaxseed flour (wholemeal and defatted) on the quality of hamburgers
Auteur: Hautrive, Tiffany Prokopp
Piccolo, Jaqueline
Rodrigues, Angela Souza
Campagnol, Paulo Cezar Bastianello
Kubota, Ernesto Hashime
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. C pagina's 403-410
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 57 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland