Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 99 van 109 gevonden artikelen
 
 
  The effect of insoluble dietary fiber on myofibrillar protein emulsion gels: Oil particle size and protein network microstructure
 
 
Titel: The effect of insoluble dietary fiber on myofibrillar protein emulsion gels: Oil particle size and protein network microstructure
Auteur: Zhuang, Xinbo
Jiang, Xiping
Zhou, Hengyue
Han, Minyi
Liu, Yafu
Bai, Yun
Xu, Xing-lian
Zhou, Guang-hong
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 534-542
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 99 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland