Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Orange-fleshed sweet potato flour as a precursor of aroma and color of sourdough panettones
 
 
Titel: Orange-fleshed sweet potato flour as a precursor of aroma and color of sourdough panettones
Auteur: Aparecida Pereira, Ana Paula
Pedrosa Silva Clerici, Maria Teresa
Schmiele, Marcio
Gioia JĂșnior, Luis Carlos
Nojima, Marina Akemi
Steel, Caroline Joy
Chang, Yoon Kil
Pastore, Glaucia Maria
Nabeshima, Elizabeth Harumi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 145-151
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland