Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Microbial diversity in traditional type I sourdough and jiaozi and its influence on volatiles in Chinese steamed bread
 
 
Titel: Microbial diversity in traditional type I sourdough and jiaozi and its influence on volatiles in Chinese steamed bread
Auteur: Yan, Bowen
Sadiq, Faizan A.
Cai, Yijie
Fan, Daming
Chen, Wei
Zhang, Hao
Zhao, Jianxin
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 764-773
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland