Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Improvement of protein quality and degradation of allergen in soybean meal fermented by Neurospora crassa
 
 
Titel: Improvement of protein quality and degradation of allergen in soybean meal fermented by Neurospora crassa
Auteur: Li, Jing
Zhou, Ruo-lin
Ren, Zhi-qing
Fan, Ya-wei
Hu, Sheng-ben
Zhuo, Cheng-fei
Deng, Ze-yuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 220-228
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland