Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 109 gevonden artikelen
 
 
  High hydrostatic pressure treatment improves physicochemical properties of calcium- and soybean protein-added peach juice
 
 
Titel: High hydrostatic pressure treatment improves physicochemical properties of calcium- and soybean protein-added peach juice
Auteur: Manassero, Carlos A.
Speroni, Francisco
Vaudagna, Sergio R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 101 (2019) nr. C pagina's 54-60
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland